NY BLOGG!

nu skapar vi en ny blogg. 
www.melinaoalicia.blogg.se , välkomna att prenumera ocb läsa den! 
kraaaaam aléa o adéle

kändisdjungeln!

hejsan , aléa här.. jag börjar faktiskt bli lite orolig.. vilma har inte hört av sig på hela dagen ! .. hoppas inget har hänt. nu ska jag titta på kändisdjungeln och äta godis. och förresten NY DESIGN ÄR PÅ GÅNG så det kan se lite konstigt ut under en viss period, men det få ni stå ut med! ha en bra lördag.
kram

foootboooollstime

Hej allihop!

jag kan berätta lite mer om gårdagen sen, ska bara säga att jag har fotbollsmatch , och efter den vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag hittar väl på något antar jag. :) , ni kanske kan ge mig lite tips , vad ska ni göra idag ?

 

kram aléa


videoinlägg !

hope u enjoy it ! x) 
/ kram a & a 

stöööörd ?

omg ? 
haha , jag bjuder på mig själv iaf

Dans och bio :)

Hej hopp. Nu ska jag dra och träffa aléa :) Vi ska först gå runt lite och kolla och sen börjar dansen och efter det ska hon buda mig på bio :) Det e ju min födelsedags present från henne.

Nä nu måste jag gå :)

Have it nice // Adéle

adjö

okej , jag har inte bloggat på jätte länge och kanske skulle sagt att jag inte har haft lust :/ men nu vill inte vilma och nora eller vad fan som heter haha men det har iaf hänt saker och har inte lust att dela bloggen med dom längre därför hoppar jag av här det är verkligen tråkigt. Men det får dom göra upp. Hoppas ni har bra utan mig då hejdå..

/maja


Världens bästa helg?

Idag e det regn torsdag. Skit tordag. Inget har hänt men jag e skit trött och irriterad och jag vet inte varför. Har ont i nacken också. Skit torsdag!
Går runt här hemma och väntar på att helgen ska börja. Den bästa helgen på länge tror ja!
Fredag blir grym med aléa och på lördag e planerna inte helt klara än. Men det kommer att bli skit kul På söndag så blir det hemma mys med familjen.

Aja idag så har det ju inte hänt nåt typ... Jobbade lite med projektet och sen så åkte jag och joanna till stats biblioteket. Har köpt present till nicole och hämtat ut bio biljetter. Det var det.....


En bild från en gata i paris, fotograf e jag :)

Ha det brfa // Adéle

tack adéle

jag adéle skrev ju ett inlägg om en grej här , ni behöver egentligen inte läsa det och fatta (a) asså hon skrev nora o vilma för vi hette det då. men jag orkar inte skriva mer i kväll , vi kan väl höras i morn om jag hinner har tufft program ! ;) pussokramhjärterdam / aléa

Vill ni höra sanningen, här e den!

Okej nu ska jag (vilma) som var där och såg nästan allt berätta hela sanningen!

Det var i våras när jag och nora var och gick runt nån stans. Jag minns inte allt för vi gjorde ingen stor gej utav d. Iaf när vi hade gått en bit så mötte vi en gammal kill kompis till nora. De hade gått i samma skola när de var små som jag förstog det. Jag skulle bara gå iväg och fixa en grej lite snabbt och nora stannade kvar och pratade med Affe som han hette. När jag kom tillbaks så pratade vi lite mer med honom och sen så utamande han henne på om hon ville strula med honom eller inte. Minns inte om vad det hela var om men så var det. Dom tog inte varandras nummer eller så och vi vet inte om ahn har pea eller inte.

Det var allt :) spännande va. Det här e HELA sanningen så om ni inte tror oss. Fine


Haha, jag såg min bild x)

Tjoooo hej :)
Allt e bra här, idag så hade jag skolfoto. Och jag såg min bild x) det va inte meningen men när jag skulle gå ut ur rummet så kollade jag på datorn och där var bilden på mig :) Är iaf bättre än förra året men jag e ju inte helt nöjd. Vem e det nånsin med sin skolfoto bild? Ska visa den för er sen när jag har den själv ;) Annars så har det inte hänt något. På lunchen hände det liite grejer och man fick redan på en person som man inte kan lita på..... Skönt det men lite jobbig..............................

Nä ska sanrt kolla på idol när det börjar men innan dess så ska jag nörda mig med farmvill på FB :P

Ha det gött // Adéle

skolfoto

hej, idag har det inte hänt nåt. Mamma e på malta i jobb så mormor e här nere nu hos oss. Snacka om att jag kommer få hennes dialek (som jag alltid får när jag är med henne) sen när veckan är slut :) har inget att skriva om nu så.... I morgon är det skol foto. Har valt kläder och så men ni får se det valet i morgon.

Have it nice // Adéle

elsas tennis

nu sitter jag på elsas tennis , hon är grymt duktig min lilla älskling .. men vet ni vad vi hörs sen .. för nu vill jag kolla :) <3 kram aléa

:)

Gud jag har ju ingen fantasi. Kommer inte på en enda bra rubrik nu för tiden...

Aja, igår drog jag ju in till stan och hem till Nicole. Vi var hos henne ett tag och när hennes mamma kom så sa hon att vi skulle gå på grönan. Så Nicole, hennes mamma och små bröder och jag åkte till gröna lund för sista gången i år :) Det var ju helt fullt med folk men sista grejen för i år att åka blev pop expressen :) Skit kul och det är en utav mina favoriter och så fick man ju en bra låt också som pricken över i x)

Idag ska jag nog bara vara hemma, så mer bloggning senar kanske :)

Ha en bra dag /// Adéle

Drar till Nicole nu :)

Vi hörs kanske i kväll.

// Adéle

sommarglass.com

sommarglass.com är den bästa sidan för alla glassälskare! tänk att få ett sms som du kan växla in mot en glass, underbart , eller ? om du blir medlem på sommarglass.com kan detta faktiskt bli verklighet. jag tycker att ni ska bli medlemmar nu, om ni inte tar det så seriöst kan ni ju i alla fall bli medlemmar och sen om ni har tråkigt någon gång kan ni ju gå in och samla lite poäng. snabbt går det också faktiskt. Så kom igen bli det! Det är liksom ingen big deal! 

kom igen alla bloggläsare , för lilla söta Aléas skull kan ni väl klicka på länken och bli medlem ! (a)

http://www.sommarglass.com/?r=7383 


Tjooo hej på dig!

Okej, lite konstig rubrik men jag kom inte på något annat att skriva.
Idag har jag inte gjort något specielt. Hade skit kul på lunch rasten ochtyp rasten efter det. Minns inte vilken som var vilken x) För att samman fatta allt det roliga till en kort historia:
Mira och Nicole bråkar om en lakris klubba.
De slåss typ om den x)
Ja och Daniella skrattar skit mycket.
Mira mosar nästan Nicoles hand.
Mira vinner.
Alla leker på klätterstälningen (stavning?).
Alex sätter sig på Nicoles nästan mosade hand.
Nicole skriker och börjar slå på Alex så gott det går.
Alex trycker ännu mer på Nicoles hand.
Jag och Daniella tycker åter igen att det är skit kul x)

Okej  det va det :) Juste glömde säga att de var typ någon som kastade en klubba i mitt hår idag!! vem inte om det var Kevin eller den andra killen, men jag bryr mig inte. Huvud saken var ju att nån kastade!

Efter skolan så drog jag, Nicole, Daniella och Mira till donken och åt glass :)
Efter det så gick jag lite på stan och sen så träffade jag Aléa och hennes kompis Beata :) Trevligt att ses höru.
Jag och Aléa hade dans, vi har nu bytt dans grupp till en annan. En mycket bättre grupp tycker jag :)

I morgon ska jag träffa Älsklings Nicole. Vi kanske går på Grönan. Sista chansen i morgon sen stänger dom tror ja.. :(

Nu ska jag äta mig mätt på chips och hemma gjord läsk x)
Ha det gött // Adéle


barnvakt

hejhej! 
sitter här i morgonrock, jag har ju fått en macbook av skolan men det går ju fan inte ens att ladda upp bilder jag blir så sjukt trött. men jag måste faktiskt kila nu kom jag på för jag ska strax vara barnvakt hos mina grannar. kommer hem runt nio i kväll så det kanske blir bloggning då. i alla fall så lovar jag att jag ska bli bättre på att blogga men i morgon kan ni faktiskt förvänta er mycket bloggning tror jag , eller är det fredag i morgon? nej juste det är det inte men på fredag kommer det i alla fall bli mycket bloggning för då ska älskade beata sova här ! 
vi hörs sen kanske. 
puss aléa 

Sjuk

Hejsvejs.
Adéle här. Idag e jag hemma från skolan. Känner mig inge bra alls. Aja, tänkte lägga upp lite bilder bara för att...
Har inge bättreför mig x)

 

 











De va allt. Några bilder e från när vi var i götebor och Skagen i danmark.
P&K Adéle


macbook

hej allihopa! 
hinner inte skriva så mycket , men jag har iallafall fått min macbook idag så det blir mer bloggning nu framöver , det lovar jag verkligen! men ska göra lite svenska och franska nu så vi hörs i morgon. 
Seeee yaaa / aléa 

Peter pan = HET???

hello, adéle här. Nu sitter jag med nicole och mathilda som har sovit här hos mig och kollar på peter pan. Mathilda tcker att han som spelar honom e skit snygg men jag e lite osäker.. Vad tycker ni om han som spelar peter i peter pan den inte teknade versionen? Skriv en kommentar med erat svar.

Jaha, efter det vet vi inte riktigt vad vi ska göra. Är ju lediga idag och i morgon :) Är du avundsjuk nu? Nä men jag kanske sover över hos någon kompis i kväll :) Ring eller smsa om du vill det :)
Nu ska jag göra mig klar.

P&K Adéle

cookie daught

ingen bloggning i dag för min del har haft fullt upp hela dagen , tänker inte berätta om den något heller. tar iallafall en bloggpaus till på tisdag-skriver är jag har lust fram tills dess ! fär nämligen min mac book på tisdag och då kommer jag kunna blogga mer regelbundet. 
 
vad har ni gjort idag ?

kram aléa

Liten tjej!

Hej hopp, Adéle här. Inte en gäst bloggareutan som Aléa sa förut så har jag bara bytt namn :) Så det e vilma som har bytt namn till Adéle.
Nu så ska jag visa er bilder från när jag var liten. Tänkte ju göra det igår men då funkade det ju inte att ladda upp men nu går det :)


Haha, jag och mormor på min första jul. Ja ni ser ju vad jag tyckte om den ....


Haha, jag gör miner på bilder redan när jag e liten xD


Det här e en bild på mig och bella-pella när vi var små. När vi var runt 3-4-5 år så gillade vi inte alls att leka med varandra. Ibland så hade vi skit kul medans vi i nästa ögonblick kunde vara världens ovänner men sen skit snabbt bli vänner igen :)


Jag och lilla syrran.

Nä nu blir jag sur på mig själv! Jag vill ha tillbaks mitt blonda håt! som jag hade när jag var lite ..... Varför färgade jag håret ?

Nu: Frukost
Sen: Fixa mig
Senare: Ja vi får se vad det blir :)

P&K Adéle

frukostiiiiiiiime :D

om en timme har jag samling med fotbollen så jag måste dra och fixa mig...
puss aléa.

P.S. världens kortaste inlägg typ ?



en liten prick (jag)


Kändisdjungeln

Hejhopp!
Jo det var nog så att det var samma keps som emmet hade men jag e inte helt hundra. Tycker att Emmets keps har fler ränder är champs...

Just nu sitter jag och kollar på Kändisdjungeln. vet inte riktigt vad jag ska säga om det programet.. Får se sen när det e klart :)

Tänkte visa er bilder från när jag var liten men då funkar inte det att ladda upp bilder J***A skit säger ja. Men jag ska nog fixa det, men intre nu. Får göra det i morgon :)
Vi hörs i morgon,
P&K Vilma

jaghjärtatilde




























jag älskar dig mest och det vet du


Förtrollad

shooooo allihopa. aléa här. nej jag är ingen gästbloggare. utan det är mitt nya namn. jag och vilma har döpt om oss så nu heter nora aléa och vilma adéle man uttalar noras som det låter och vilmas uttallar man adell. btw, nu sitter jag med tilde älsk och tittar på förtrollad. idag ska jag nog sova hemma och titta på tv och käka ben and jerrys för i morn ska jag sova hos adéle honey som jag saknar varenda sekund. (aa) men nu ska jag titta på filmen så vi hörs sen.

puuusssssssssssssssssss



an old picture,
i love ju mest hunny


Emmets keps ?

hej alla. ska snart blogga mera men ska bara droga mig me lite twilight först x) Det e typ en kille i våran skola och enligt Nicole så har ahn exakt samma keps som emmet i twilight har! Så nu ska jag kolla på filem för att se om det e sant =)

Hör senare // Vilma

969 kr! TACK FÖR DET :)

Hej alla.
Idag när vi var på stan så fick jag, mira och nicole ihop hela 969 kr! Skit bra gjort ju :) Ville bara säga det. är ensam hemma men nora skulle komma hit sen när hon har slutat. Får se när det blir. Hon ska sova här så det blir ju kul också :)


Dagens kan man säga :)

P&K Vilma

Good morning !

Hej hej på dig :)
Nu morgon bloggar jag för typ första gången xD Idag ska vi sammla in pengar med skolan till att bygga skolor i afrika, så om ni ser några tjejer med bössor varutav en har en blå adidas kofta, lägg gjärna i en slant eller två tycker ja :) Pengarna går ju till något gått, och ett stort problem i kenya är ju att för få är utbildade och inte kan få bra jobb och så.. Vi ahr fått jobba lite med det och nu e det som sista dagen på projektet och till lunch så ska nicoles pappa bjuda oss på sushi :) Han har tydligen en sushi resturang med nicoles morbröder. Trevligt trevligt.

Nä nu måste jag göra mig klar :) i kväll ska jag montera fler IKEA möbler. Visste ni att beskrivnigen till våran glas dörrar som ska sitta på garderoben har 100 beskrivnigar eller uppgifter som man ska göra för att man ska sätta upp den!!! Den tar vi nog sist tror ja....

P&K Vilma

Jaha, då har man blivit utnämd till att sätta ihop IKEA möbler! Är det ett jobb?

Tjoo hej på dig.
Vilma här nu :)
Har inte bloggat på ett tag ,men de var ju för att man har ju fyllt tonåring xD tack maja för den fina bilden som du gjorde till mig :) Det var roligt och så på min ödelse dag. Bilder kommer en annan gång på vad jag har fått.
Igår gjorde jag typ inget, var i skolan och när jag kom hem så hjälpte jag mamma med alla våra nya IKEA möbler. Har snart fått upp tre garderober. Hjälper henne nu med med det. Har en garderob kvar och sen så två dubelsängar :) Bilder på resultatet kommer sen:)

I kväll så har jag dans med enira. Vi kanske hörs sen då :)

P&K Vilma

idol

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidol!


IDOOOL! ÄR TILLBAKA, en helt ny säsong;)
börjar idag , klockan 8 på 4:an kuuuuuuuul va ? :o
så kan man sitta och skratta åt människor som skämmer ut sig på addetion hahah så jävla kul.
kom ni ihåg tex när en människa sjöng någonting om 

jag sitter här med papper och penna .. ? alltså kuuuuuuul -.- 

eller tillexempel en tjej som heter anna hon sjöng

ring ring bara du slog en signal hon sjööööng så falsk och hade typ rosa slingor och tandställning , minns ni henne och hon sa att hon var jätte duktig osv t dommarna hahha ! som om, sorry anna ;)

eller

en tant som kom in , liksom vart kom hon i från , det här är idol , inte pantonatet. Haha skojja men jag menar det är klart att gammlingar får vara med men då ska dom ha en röst! :)

Har ni tänkt på att dom som kommer två i idol dom blir mer kändare en dom som vinner. Tillexempel darin , erik  och fler hhee kommer inte på nu men så är det iaf. Hehhe nu ska jag dratill fotbollen , eller inte nu men snart.



/maja


sista inlägget för idag ..

för nu ska jag kolla lite på slutet av färjan sen är det redo att göra sig klar för natten !
Kan säga godnatt nu för det här är sista inlägget för dagen.
GOOOOOOOOOOOOOOOODNATT! sov gott

/maja

helvete

 JÄVLA PISS KORV ! åååå hade gjort typ en serie på paint som jag hade ritat själv *stolt * nu fungerar det inte att lägga in den :( buhu

/maja

tjooo

Im back ,  jag har varit och spelat match idag igen mot stuvsta deras andra lag haha spelade mot dom igår fast inte samma lag. anyway jag fick spela hela matchen och har as ont i fötterna buhuu :( aja går väll över har duschat mig kall , såg ut som en kräfta när jag kom hem så det var verkligen skönta att ta en kall dusch!

Imorgon ska jag åka till skolan och vara där en stund sen kommer pappa och hämtar mig. Vi ska på åter besök på sjukhuset! Skriver mer i kväll!



/maja


dagens kan man säga :)

Här har ni dagen outfit från mig :)


Kjol, weekday
Linne, kaphal
kofta, JC


Armbad från H&M

jag just nu Ska sminka mig och fixa gåre ockå men först lunch :)

Sitter och lyssnar på jet. Ett band som jag aldrig har hörst förut men deras skiva äger! Lite som green day men inte i närheten så bra men ändå skit bra tycker ja. Köpt den om n gillar green day tycker ja.
P&K Vilma

nytt rum

hallojsan allihopa! har nyss pratat med mamma i telefon och dom har gjort om rummen hemma, jag får hela nedrevåningen för mig själv typ x) ska bara inreda om måla och skit sen har man ett bra rum.. hahah
vet inte riktigt vad jag ska göra i dag men ska möta mamma i stan vid typ tre, tror inte jag hinner shoppa något men man vet aldrig. skulle vilja ha ett par ljusa jeans.. (a) aja vi får se, tror jag skriver i kväll. / N

vad ska ni hitta på i dag ?




i just love this picture


släng dig i väggen

om ni tyckte det som maja la in var bra så ska ni se det här. den här tjejen var också med i talang, i storbrittanien. hon är sex år och bedorande!


 

jag får iallafall gåshud

/ N


bianca ryan

GOOOOOOOOOOOOOOODMORGON!

i går kollade jag på en jätte bra film , vet inte vad d den hette men det gick på tv iaf. Det var jätte bra faktiskt. iaf ska spela match klockan 2 typ hoho kul kul ;) sen ska jag plugga tills i morgon.
Ska visa en jätte bra låt som Bianca  ryan har sjungit som talang fast i america



hon vann hela tävlingen (pogramet ) :)  ärligt talat hon är ett underbarn ! skit gryyyym !

/maja

Födelsedags fika, elr dagen före fika ?

tjoo hej på dig.
Ja nora har ju nästan berättat allt som hände igår. Det var trevligt och kul på middagen.
I morgon så fyller jag ju år [a] så idag är det min sista dag som inte tonåring. Men idag så ska farmor och farfar komma hit och sen så hela bellas familj :) de e ju ändå några utav dom personerna som jag har kännt hela mitt liv liksom. Men det ska bli jätte kul :) jo och alla som har mitt nummer och de två första som skickar ett sms till det får också komma :)
Två bilder på mig och bästaste bästa bella pella från i sommras när vi var i trosa :)





Nu ska jag kolla runt lite på datorn. Hörs kanske sen.

Puss och Kram Vilma


:)

hallooo allihopa! N här. just nu sitter jag själv här hemma och ska titta på sommarkrysset och äta ben and jerrys baked alaska och godis. idag skulle jag vara med vilma, men sen så blev det lite krångel så jag åkte in med pappa till stan och kollade. sen åkte pappa och jobbade och jag skulle åka till slussen och möta vilma men då var tunnelbanan avstängd i hela stan för att det var rökutveckling så jag fick börja gå på hela drottninggatan för att möta vilma. vi gick till medborgarplatsen och hyrde film, beck-advokaten. säger som maja i något inlägg nedan LOOOOOOOOOVE BECK! sen gick vi tillbaka till slussen och tog bussen till henne i nacka, vi började titta på beck hemma hos henne och sedan efter typ 20 minuter skulle vi baka kakor, för i morn ska vilma typ ha födelsedagsfika för sina familjers vänner. vi bakade mycket gott , bl.a dumlemuffins, dromtårta och hallon-rabarberpaj. sen fortsatte vi kolla på filmen , som var ruggigt bra :D när filmen var slut så spelade lite singstar och sedan skulle vilma och resten av hennes familj åka på middag i stan så jag åkte med och hoppade av vid medborgarplatsen. som tur var rullade tunnelbanorna igen. när jag kom hem gick jag till coop och köpte ben and jerrys, nu sitter jag här och tror att jag ska njuta av glassen till sommarkrysset. :) förresten visst var bilderna som vilma laddade upp fina :P
JAG ÄLSKAR DOM!


min fina middag x)


syrran och hennes absolut bästa kompis i skåne i somras
(hon bor där, och vi bodde grannar när vi bodde i enskede)

oj kände att det blev rätt så mycket haha i förra inlägger haha x)

                       

min dag

Hejsan! Ni fick jöö värsta bild bomben av vilma idag jöö ;o det var ju dom bilderna vi tog i går. ;) the trion haha skojja. Men iaf det blev inte filmen flyg 29 saknas förut, Jag kollade på beck med linn ist ;) älskar beck , beeeeeck! det äger. haha Iaf senare bytte jag om fixade mig åt pasta med kötbullar och åkte i väg och mötte laget. Linn och jag fick skjuss av vår tränare och dom har tv i sin bil , så jag linn tove och ronja satt och kollade på ice age 1. Sen så var vi framme och spelade matchen som blev 3-0 till dom! jaja sånt händer juu , vi ligger trotts allt i divtion 2 såå...iaf sen i bilen fortsatte vi kolla på filmen , linn (min syrra gick av i nacka ) för hon och mamma skulle åka in till sjukhuset , för hon hade gjort illa sin hand. Så då åkte vi vidare och kollade på damlaget , fast vi gick ner och köpte bröd & typ ett litet flingfil paket hehe , Sen kollade jag på hela damlagets match haha sen gick jag upp och satt mig vid datan haha , nej men ska faktiskt ta och duscha nu känner mig ofräsch haha !

/maja

Bilder från i går :)


























det va alla.
P&K Vilma


shaa

Godmorgon!

Har vaknat för några minuter sen har ätit frukost och sånt.. ska kolla klart på filmen flyg 29 saknas tror jag. Senare ska jag börja fixa mig till matchen! Vi hörs någ på kvällen , eller kanske slänger in ett inlägg efter filmen! :) hejdå


/maja


godnatt

Godnatt alla söta läsare !

/maja


jag säger bara en sak

Gratis5.se

 

nej jag ska inte tjata.

det är bara de att jag tycker ni ska klicka på bilden och bli medlemar, ni kan ju faktiskt bara göra ett konto och sen när ni har tråkigt kan ni ju logga in och samla lite poäng för rätt som det är så har man ju ett presentkort i brevlådan kanske. jag tycker iallafall att det är värt ett försök.

så snälla för min skull !
puss N


UGGS ! :D

så var det dags för vinterskor , antagligen blir det äkta uggs .. men egentligen känns det onödigt så jag funderar på att köpa falska ! (a) men iallafall vilken färg tycker ni att jag ska köpa om jag nu köper. ljusbruna, bruna eller mörkbruna ? tänkte köpa rosa , men jag vet inte riktigt. annars kan man ju alltid ha två par x) ha ha ha , men kommentera snälla, vilken färg ska jag ta ?

/ N

obeskrivligt


on the run she's wanted

hola ! haha , egentligen har jag franska men jag älskar att säga " hej jag heter nora " på spanska. varje gång jag ska svara i telefon och ser att det är mamma eller någon rolig kompis ( misstolka mig inte ) så svarar jag " hola, mi amo nora " okej jag vet inte hur det stavas men i allafall. i dag var jag bara i skolan till elva för när jag och resten av klassen satt i matsalen kom våran idrottslärare och klassföreståndare fram till oss med gråtfyllda ögon och sa att vi slutade nu för att hennes mamma hade blivit jättesjuk hemma på gotland så hon behövde åka dit så fort som möjligt.. det var ju bra för oss men tråkigt att vi behövde sluta tidigt för en sån sak.
efter skolan åkte jag och beata iallafall hem till henne , på bussen hade vi ju det roligare än roligast med david o elias , haha och sen när dom hade gått av så satte beata på so what på sin mobil och sjöng med någon askonstig röst , det var så j*vla kul bara. en tant stirra på oss hela vägen..det blev ju inte direkt bättre då. ha ha ha sen typ två åkte jag in till slussen och mötte maja stackarn som hade suttit där i typ en halvtimme och väntat. vi gick typ på götgatan till vilma och sen när vi hade väntat på vilma i typ 5 minuter kom älsklingsungen. så alla bloggarna var samlade idag x) vi tog massor utav bilder som vilma laddar upp antagligen i dag eller i morgon. jag kom hem hit vid typ sex och då fick jag tacos , min favorit (a) tittar typ lite halvt på norge-sverige men sverige suger seriöst så det är inge kul längre :P men medans vilma är på släktträff så får ni nöja er med bilder som jag har tagit idag .


riktigt gammal bild från i somras , medans ester honey fortfarande sov x)


någon skum bild från idag, i want my blond hair back NOW !

Det var dom få X) , men om typ tre timmar eller i morn kommer en riktig bildbomb så snälla håll ut

nu måste jag fixa en viktig grej , vi hörs snart säkert
/ N

fredag

Kokeleku klockan är 7 ! :D
Nej men det är den faktiskt haha , eller snart rättare sagt. Idag har jag såklart varit i skolan. På lunchen gick vi ner till pizzerian jag , tova ,natti och jossan och köpte två pizzor och dricka! Natti som är så snäll , bjöd oss på pizza ? :O hur snäll får man vara haha , nej men hon är faktiskt riktigt snäll. Iaf sen hade jag två föreläsningar , redovisade ett steg och jobbade lite med en uppgift... sen när jag hade slutat gick. Jag , linn , mika , mikaela och alice till bussen, dom åkte till henriksdal och jag åkte vidare till slussen för att möta nora, fast fick typ sitta där as länge och vänta på henne kanske en halvtimma haha ?:P men typ smsade henne medans jag väntade! haha

När hon äntligen kom, gick vi upp mot götgatan och kollade där. Sen möte vi vilma och gick hem till henne , vi åt två varsina bullar , sen gick vi ut på gården och mägder med massa kort med hennes system kamra ;) Sen åkte jag hem har precis ätit , ska dra ner till konsum och köpa mig en choklad eller vad det blir och sitta framför tvn och kolla på Flyg 29 saknas :D

/maja

i`ve have a picture too u


sexy mama , NOT (a)


barndomsvän och jag i somras


barndomsvän o jag igen


I MISS U


verkligen föralltid


jag älskar dig mestmestmest honey


i miss that times ..


egoonora har vaknat till liv :P


japp , det har hon (A)


"dagens stil"


"dagens stil" någon gång förra veckan X)


norahjärtabeata
-det finns inget bättre


den bästa för mig


vi två nästan hela nästa sommaren kommer ÄGA !


älskling , vi har våra stunder !


älskar dig verkligen

 

det var bildbomben för den här gången , hoppas ni nöjer er med bilder för en stund ..
såg förresten när jag laddade upp bilder att vilma hade laddat upp en hiss-o diss lista.

den ska i alla fall jag läsa nu.

kraaaaaaaam

 

 


Hissar och Dissar

Nu en gång i veckan (om jag har tid) så kommer jag köra hissar och dissar :) Tycks ?

P&K Bästa Vilma


hope and glory ..

hej!
nora här.
idag var jag självklart i skolan , inget skolk här inte.
efter skolan åkte jag hem till sötaste vilma och var med henne en stund som ni kunde läsa förut. vi tjockade oss på choklad och hallonsoda. hahaha , vilket liv vi har alltså .
i morn börjar jag tio över nio så kanske kanske kanske att det blir morgonbloggning, det där lät ju nästan bra .. morgonbloggning x)
jag tänkte att ni kanske ville ha en liten bildbomb sen :P
så nu kommer det väl en bildbomb snart får ni hoppas på [a]


seee yaa !

Flams och trams ?

Här e lite filmer från idag på skolan. Lite kul kul. Men sen så blev det en film som jag verkligen inte tänker visa. Men här e tre som ni får se :)


På väg till skolan från fotbollsplanen.

Här e när vi e i vårat ansvarsrum :)

 

Och här sitter vi bara och pratar typ. Den e typ tråkigast men aja. Kolla endå :)

Det va det. Vill ni se mer filmer. Skriv en söt kommentar till det här inlägget då :)

Se ya/ Vilma


hallå hejsan

Vilma och nora här!

Noras dag har varit bra. Och vilma hade matte prov men annars så var allt bara bra :)
Nu sitter vi hemma hos vilma, käkar och mätta på chocklad och dricker vin (hallonsoda). Gott gott.
lite bilder kommer från dagen sen , men nu ska vi geeka oss med wii.
vi hörs i kväll

kraaaaaaaaaam

outfit

Godmorgon ! :)


Såklart ska jag bara lägga in dagens outfit , för inget annat hinner jag med. Juste kommer till mamma idag en dag tidigare. För det blev så, tyvärr kommer jag inte kunna ta outfit bilder då eller jo på min webcam men nu måste jag gå.


sådär !

/maja


godmorgon!

nora här.
visst skriver jag mycket nu för tiden ?
och i eftermiddag runt halv fem kan ni vänta er bilder och sånt om ni vill förstås?
jag har en fråga som alla som läser måste svara på , snälla ni får en glass liksom.
VAD SKA JAG HA PÅ MIG PÅ SKOLFOTOT ?
Maja o Vilma ni får också svara i ett inlägg eller kommentera för jag har verkligen ingen aning. jeans o tjocktröja eller ? nej jag vet faktiskt inte ...
drar till skolan om prick en timme så jag kan ana att ni får ett till inlägg av mig .

puss och kram

bara ett litet inlägg från en liten tjej [a]

jag har gått i fem olika skolor på sex skolår ( började nyss sjuan ju ) det betyder att jag har bytt fem gånger. alla gånger har jag varit lika nervös för jag har ju aldrig vetat vad som ska hända. när jag började i myrsjö nu i sjuan, redan efter första dagen kändes verkligen allt perfekt. jag kände mig verkligen så jävla lycklig, uttryckligt sagt. för första kändes det som om jag och min absolut bästa vän skulle få vara med varandra alltid, jag och älsklingsgrannen skulle bli lyckligare med varandra än vi har varit, jag och mittllilla tennisproffs skulle få tillbaka våran oslagbara kontakt. men nu känns det liksom så himla mycket bättre än jag hade förväntat mig. det känns bara så himla bra. alla förstår mig, visst i början sa dom " där kommer fjortisligan " men då skrattar alla liksom bara på skoj, det är som om alla alla alla verkligen förstår en. det finns förstås dom där dagarna som man bara vill spola förbi, men det är fler dagar som man bara vill spola tillbaka till. som festen i måndags t.ex. man kände liksom sig så glaaad , asså när jag var där inne på dansgolvet och dansade loss med killarna och alla mina kompisar ... det är en obeskrivlig känsla som jag aldrig kommer glömma. men sen idag på någon rast började jag tänka efter lite, alla har alltid sett mig som den där glada sunshine saken som alltid skrattar och har kul. men varje gång jag hör en lite lugnare låt nu för tiden blir jag ledsen jag tänker på .... ja jag tänker på en person som alltid kommer vara inristad i mitt hjärta. i dag på solektionen när vi hörde en lite lugnare låt visste jag inte vad jag skulle göra, jag tittade ner i bordet och tänkte på personen , personen som alltid kommer finnas där för mig... det jag egentligen vill få ut med texten att är att man inte alltid ska ta personer för det som vistas på utsidan. så har det nästan alltid varit för mig , och säkert för några av er som läser det här också. men någon gång kan man faktiskt fråga den glada personen hur det är för det är inte alltid att den är glad. det var bara det jag ville ha sagt.
jag vill att folk ska se mig för den jag är , den nora som jag alltid har varit.


is to late to apologize

okej , jag har bestämt mig. varje gång jag skriver ett kvällsinlägg ska rubriken vara en låttitel. och i dag blev rubriken som den blev, jag bara kände att den behövdes. alla vet väl iaf vilken låt det är ;) kommer ett till snabbt inlägg efter det här som ni bara måste läsa för att förstå vem jag är, förstå vem nora är.

puss o kram

passande låten tog precis slut , och det gör också inlägget

Franska.....

Bonjour!
Je m´appelle Vilma.
J´ai douze ans.
J´habite á Stockholm.

Och där tog min Franska slut... Nästan kan man säga.
Idag hade vi id och hl och sen på eftermiddagen hade vi franska. Vi gjorde typ inget. Efter skolan träffade jag nora och vi gick runt lite i city. Hittade massvis me fina grejs me jag ska inte köpa något! Får se hur länge det håller?

När jag kom hem har jag inte gjort någon specielt kollat på tv och sen så bestämde jag mig för att i morgon ska jag ha hemma spa! Ska måla naglarna och fixa med mer. Men ska nog kanske flytta det till lördag. För på söndag så ska vi ju ha fika och då vill man ju vara fin och sen så ska jag städa på fm och då e det väl skönt me lite hemma spa efter det ? Vad tycker ni, i morgon elr på lördag?

Nu ska jag äta lite god soppa och sen blir det sims :)

P&K Vilma

englishtime !

har varit hemma en stund, men har inte haft tid att skriva förrän nu. har nämligen gjort andra saker som att bränna mackor och tittat bloggar. nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra , tror jag har sovmorgon men det ska jag väl kolla och sen vilken tid bussen går. kommer säkert skriva mer .

puss o kram
nora

pluggat klart för dagen!

Nu är jag klar med allt plugg! Gjorde en uppgift i engelskan och är rätt glad att det blev gjort faktiskt jätte skönt! orkar inte göra mer plugg idag! För trött ska ta det lungt framför tv:n nu. Vi hörs ikväll om jag är vaken , eller i morgon :D

/maja

plugga,äta & sova

Jag har typ blivit förkyld nu! täpt , hostar osv ... alltså det är verkligen jätte jobbigt! kan inte sova på nätterna ens. Men anyway! Hade ingen lust att vara med någon idag , jag och jossan bestämde men blev inte av, och jag var endå så trött och behövde plugga. Nu sitter jag här och faktiskt ska plugga engelska .. -.- boring men det måste göra ibland eller hur ? får tvinga mig på att göra det!

 OJ juste får inte glömma att säga jag har haft orgentering på gympan idag as tråkigt mitt iskogen också , och jag blev alldeles blöt!!!! jaja sånt i livet! hahaha inte hela världen liksom ;) Nej nu ska jag börja plugga , senare ska jag äta ... och sen blir det någ bums i säng har inte fått sovit ut mig ordentligt har gott trött varje dag i skolan och bara sitter och gäspar så nu ska jag ta och ta tag i det här! För arnars kan jag inte konceterera mig när jag är i skolan, och det är faktiskt sant! Nej rakt på sak! ska faktiskt ta och plugga nu.



haha sorry att jag fick täcka mitt ansikte men mina ögon sov nästan! haha
haha jag för någon minut sen..

/maja


dagens outfit! x)

Jag har brottom igen, ska ta bussen som går 07:33 så måste öka takten ! nej men tänkte vara lite snäll att lägga in dagens outfit för idag!



/maja

youngblood ,

rubriken här ovan, stämmer inte med något jag ska skriva men jag lyssnar iallafall på en låt som heter så just nu så rubriken fick heta så då.
nora här förresten, fast det kanske ni har fattat?
ha ha ha, jag tänkte att man fattar det när inläggen börjar lite skummt.
jag har pluggat lite franska men behövde inte göra så mycket för jag visste redan det mesta.
nu blir det sängen för mg eftersom jag är skittrött, för i går blev det ju sent med alla danssteg och killflirtar xD
men vi hörs såklart i morn

puss o kram
eran favvo

jag o mamma för 13 år sen "/

tisdag

Shaaa..


Nu har jag smaskat i mig en stor fet pasta sallad! :D Jag var så himmla hungrig efter fotbollträningen , så jag åt jätte mycket! hoho , nej men det var seriöst jätte mycket och nu är jag as mätt buhu.. Nej men iallafall. Jag blev så jävla irriterad ! När kl var 3 slutade jag i skolan , jag och josefine (min kompis ) gick ner till bussarna ... när bussen ÄNTLIGEN kom , så var det smock fullt -.- anyway när vi äntligen skulle komma ut från den varma varma bussen åkte busschaffören förbi busshållsplatsen!!!! ÅÅÅÅH så vi missade vår buss ... :( sen fick vi typ vänta as länge på buss.. sen när bussen väl kom så sa dom vi sak byta buss för den här bussen är varm!!! ååå , sen när vi äntligen kom på den andra bussen så var den precis samma värme som den andra bussen hade!!!!!!!!!!!! kom iallafall hem kl 4 -.-


/maja

startarna of the blogg is here !

JAPP SÅ SANT SÅ!
nu sitter nora och vilma i noras mysiga lägenhet på gärdet.
vilmas dag har sugigt p.g.a hl hela dagen, och noras dag har varit helt okej, men med tanke på festen igår så känner hon sig väldigt trött. snart ska vi gå ner till tunnelbanan, vilma ska hem till nacka och nora ska fixa sitt busskort [a]
ni kan ju ana att det blir mer bloggningen i kväll.

puss o kram

godmorgon

Godmorgon! Skulle bara slänga upp dagens outfit , min buss går snart så har rätt brottom !



ses /maja

RSS 2.0