Veckans blogg?

Hej alla, nu tänker vi köra igång en tävlig om att bli veckans blogg hos oss! Det du vinner är en länknig i varje inlägg i en vecka! Du anmäler din blogg genom att lämna en kommenatr till det här inlägget!
Puss O Kram

Lite bilder!

Hej hopp alla, här är lite bilder!


Nora till vänster och jag till höger!


Jag på skolavslutningen <3


Jag....

Jag igen ......


Milow på grönan <3<3


Godis!!!!!


Blommor....


Mera blommor .....


Sommar ben!


Nu så ska jag gör mig i ordning, måla naglarna m.m.

Puss O Kram V

Glöm inte tävlingen!!

Glöm nu inte tävlingen, när vi har fått 15 kommentarer på det inlägget så drar vi en vinnare från den vinnande kjolen som  får ett pris!! HÄR kommer du till inlägget. eller HÄR!

Puss O Kram

Fisk, Sol och Glass!

Hej alla söta läsare! Vilma här.
I går så åkte vi och fiskade. Jag fick dra upp två fiskar men de var för små så vi fick kasta dem i vattnet igen. Men Åke fick en stor fisk som vi ska äta i kväll!

Idag så sak vi till galtströms dagarna. Där så ska vi prova på fiske lyckan igen. Sen så ska vi nog åka och bada. I morgon ska vi på dop och då så ska jag var blommigt klädd :) Från axlarna ner till tårna nästan.
Igår så hade vi ju besöks rekord ska vi försöka slå det rekordet idag igen? Snälla snälla alla fina läsare, lämna en kommentar efter er?

Nä nu ska jag sluta tjata om det där. Gå ut i solen i stället me er nu!!

Puss O Kram V


Slänger in en bild på Effeltornet <3

Besöksrekord!!

Hej alla söta, vilma här.
Kollade in statestiken och idag har vi fått besöks rekord!! Tack alla fina läsare men glöm inte att lämna en kommentar :) Och hej till er alla nya läsare, hoppas att ni ska gillar våran blogg.

Igår så åkte vi aldrig och fiskade. Åkes pappa blev jätte sjuk så de åkte till sjukhuset med honom men jag gick över till ida och var där. Är så trött på sjukhus sak ni veta. Nog med att jag går dit ofta för att jag har ont i magen men sen så bodde vi ju nästan där för två år sen med min lillasyrra och pappa. Men nog om det. Om ni har frågor så är det bara att ställa dem. Det blir som en mini frågestund XD
Nu sås ak jag gå och göra mig i ordning sen ska jag sätta mig i solen.
Puss O Kram, men glöm nu inte att kommentera för det är guld värt!!


Bild tagen av Mig

SOL!!

Hej alla läsare.
Gud vilket fult väder vi har i hela sverige vill bara sitta framför datorn hela dagne! NOT!! Det är ju världens finaste väderoch jag har varit ute hela dagarna. Förlåt för skit dålig updatering men har inte hunnit bara. OCh har inte haft något att skirva men men.
Idag så åkte mamma och jag ner till skatan och fikade och var med tina och Viola. Eller lola som hon säget :) Hon är jätte söt och är två år så jag lekte med henne idag och vi badade lite i hennes balja då det var kallt i havet. Vi ska nog dit i morgon. Om ni undrar varför det inte är så mycket bilder så är det föra att jag ahr glömt min kamera laddare i stockholm och på söndag så ska love döpa sig så då vill jag spara alla baterier till dess. Men om ni läser min förra blogg så kan ni kolla in lite bilder: http://annatandig.blogg.se .
NU så ska jag ut igen och sola lite. I kväll så sak vi fiska tror ja. Det är mysigt och jag hör av mig igen om jag inte blir uppäten utav alla mygg ;)


Sänger in en gammal bild på mig från paris.


fråga mig inte vad jag gör! men det bjuder jag på ;)
Puss O Kram V


Vilmas svar från frågestunden

Hej här kommer mina svar, har svarat rakt från hjärtat xD

Från cecilia:
asså förrut skrev du typ att du kände dig utanför i skolan och blablabla, iaf har du provat att vara äkta ngn gång? för att jag vet att det handlar om mig och att du säger att jag har problem med dig. jo rätt, men säg det till mig istället för gå och prata om mig med mina kompisar. och seriöst sluta klänga på folk och skaffa en egen stil ngn gång. när du var med hanna hade du hennes stil och lyssnade på hennes sorts musik. detsamma med nora nu och alla andra du brukade umgås med. okej jag har ett problem med dig och kan lätt bli irriterad på dig. men det betyder inte att jag inte tycker om dig för det. för det gör jag och glöm inte det. love u och nora också.
men any way, ska ni byta skola?<3

Svar,
Ja... Till mitt svar har jag att säga att jag inte har mått så jäkla bra de senaste åren. Tyvär den tiden då du började på skolan. Det har ingenting med dig och göra. Bara en massa saker som har hänt och så. Du vet ju lite men jag kan fatta att jag har varit klängig och så. Men jag ska nog inte byta skola, mår ju mycket bättre nu och så. Men vi får se. Älskar dig me. För många galna minnen för att inte göra det, och om jag byter skola så har det varit jätte kul att lära känna dig:) <3


Från B:
Vaddå bea<3carro? :O

Svar,
Jo som nora sa. Vi skev ner massvis med namn på ett papper och sen så drog vi ut några namn bara!


Hoppas att ni fick svar på era frågor om inte så maila till [email protected] det blir nog en frågestund snart igen :)

Puss O Kram

Drömoutfit för idag!

Här är min drömoutfit för idag:



Mycket smycket men det är snyggt!

Nu ska jag gå och köpa glass, puss O Kram från V


Hemma nu

Hej alla läsare. Vilma här.

Nu är jag hemma från stan. Köpte ett par tröjor och ett nytt kamera objektiv. Är i sjunde himlen då jag hittade tröjorna som jag har letat efter jätte länge och sen så kameraobjektivet det är nog ett riktigt bra köpt. Ska nog fixa bilderna tills i morgon för nu ska jag och syrran se en film.

Puss O Kram skum banan.

Drömoutfit för idag!

Hej alla, vilma här.
Idag så ska jag och familjen åka till birsta i sundsvall. Här är min att göra lista:

Ser ni vad det står?

Men här är min drömoutfit för idag:

Det är ju så bra väder idag så då vill ja ha svala kläder!

Nu ska jag fixa mig lite ich sen så åker vi till birsta.
Puss O Kram

Blommig kjolar! Välj din favorit


1. H&M
2. Bubbleroom.se
3. Asos.com
4. Asos.com
5. Forever21
6. Forever21

Rösta på din favorit! Om det blir över 15 röster så drar vi en vinnare som får ett pris!

Lycka till

Ett tag sen

Hejsan, har inte bloggat på ett tag men det har inte funnits tid. Igår var det ett stort åskväder över byn (bergsjö som min mormor och morfar bor i) så då kunde jag inte sätta på datorn för mormor var rädd att den skulle gå sönder om åskan slog ner i huset! Och dagen innan det så var jag barnvakt och då blev det aldrig av att skirva. Men idag så ska jag till bergsjö parken på spelmanstämma (stavning?). Det ska bli kul tror ja det är väl som alla andra år. Ska nog leka lte med min kusin ochsen så ska jag hjälpa mormor i kassan.
ska ni göra idag? I morgon så ska jag fixa fram mina svar på frågorna.
Nu måste jag göra mig i ordning vi ska gå om några minuter och jag sitter som i pyamas.

Puss o Kram vilma

p.s kommer ni klara er nu när nora inte ska blogga på ett tag? NI får stå ut med mina inlägg xD d.s


 


- Sports camp

nora här igen. ibland undrar jag vart vilma har tagit vägen. det är i alla fall så att jag inte tycker ni ska behöva undra vart jag är i morgon. jag åker nämligen på fotbollsläger i norrköping i en vecka. dom har datorer där och så , men ibland får man inte tillgång. när jag kommer hem från sports camp åker jag till min pappa, han flyttar nämligen så där kommer jag verkligen inte ha tillgång till någon dator. sen åker jag på fotbollscup i borlänge men jag kommer defenetivt hinna blogga och berätta mer. ni får hoppas på det bästa!
puss på er och ni vet att jag älskar er !
slängr in en bild på mig så ni har något fint att titta på! (skojjjjja)


en sommrig bild passar utmärkt!

frågestund , svar:

hejhej! nora här. nu ska jag svara på dom frågorna som vi faktiskt fick.

först var det en anonym som skickade en fråga bara till mig.
han/hon undrade om jag hade fått ksss? :D

svar: det har jag väl på sätt och vis fått, jag rensade ut min garderob och då låg dom där längst inne, jag har faktiskt ingen blekaste aning om när jag har fått dom, men ja på sätt och vis.
sen fick vi båda en fråga av cecilia.
asså förrut skrev du typ att du kände dig utanför i skolan och blablabla, iaf har du provat att vara äkta ngn gång? för att jag vet att det handlar om mig och att du säger att jag har problem med dig. jo rätt, men säg det till mig istället för gå och prata om mig med mina kompisar. och seriöst sluta klänga på folk och skaffa en egen stil ngn gång. när du var med hanna hade du hennes stil och lyssnade på hennes sorts musik. detsamma med nora nu och alla andra du brukade umgås med. okej jag har ett problem med dig och kan lätt bli irriterad på dig. men det betyder inte att jag inte tycker om dig för det. för det gör jag och glöm inte det. love u och nora också.
men any way, ska ni byta skola?<3
svar: jag förstår vad du tycker om vilma och ibland kan jag erkänna att jag hart kännt samma sak, men det gör man med kompisar och så kommer det alltid att vara. vissa visar sina känslor mer än andra och andra visar dom inte alls.
men btw jag vet inte om vilma ska byta skola men jag kommer ialla fall att byta till en skola som heter myrsjöskolan och den ligger i orminge, men jag hoppas på att v kanske kan hålla kontakten iallafall.
sen fick vi en fråga från b.
vadå bea<3carro ?

svar: jo det var så att när jag sov över hos vilma så fick vi för oss att kalla varandra för andra namn. vi skrev upp säkert 30 namn på lappar och la i en burk, sen så skulle jag dra upp en lapp och det som stod där skulle jag kalla vilma för. det stod carro där och därför kallar jag henne för carro. lappen som vilma drog upp stod det bea på och därför fick hon kalla mig för det. så enkelt var det (=

HOPPAS ATT ALLA BLEV NÖJDA MED SVAREN FRÅN MIG OCH VI FÅR HOPPAS ATT VILMA SNART SVARAR PÅ FRÅGORNA OCKSÅ. NÄSTA GÅNG VI HAR FRÅGESTUND HOPPAS JAG ATT DET ÄR FLER SOM FRÅGAR. MEN TACK TILL ER SOM FAKTISKT FRÅGADE :)


bjuder på denna bild, från när jag var ungefär 3 månader och var i portugal

midsommar

hej nora här. bara ett snabbt inlägg innan jag går och hjälper mamma med sillen. idag fick jag reda på att jag ska byta rum typ. ska få ett lite midre på nedre våningen. tycker det ska bli skönt. men ända nackdelen är att jag inte kan ha min dubbelsäng där :( jaja, jag ska till hemmesta idag , tråååk. vad ska ni göra ? roligare än mig kommer ni iallafall garanterat få.
pussokram

Midsommar, vad ska ni göra?

Hej alla, vilma här.
Nu är jag på landet eller rättare sagt hemma hos mormor och morfar.
I morgo så är det midsommar den ska jag fira med några kusiner. Eller rättare sagt en utav mina morbröder ska ha fest och jag ska dit och då så ska jag passa min akusiner lite. Det är två killar men de är ju fler barn på festen så jag passar ju alla men kanske mest mina kusiner då. De är 4 år och en fyllde precis ett idag så grattis världens bästa love! 1 år, gud vad du växer fort, det var ju typ igår som du var en lite bebis bara som inte kunde gå och nu så går du runt och försöker hänga med i allt som vi andra gör. haha och sen så har du ju sagt Vilma en gång!
Grattis i allafall.
Efter det så ska jag tillbaks till mormor och morfar och då ska vi inviga mormors nya inglasade verand. Grattis till den mormor, du har velat ha dne länge nu!
Men vad ska ni göra?
Glöm inte fråge stunden som avslutas i morgon kväll, LÄNK!

vet ni? jag har fått utslag i mitt ansikte! De syns inte så mycket men de kliar!! Undra vad det kan vara för helt plötsligt så var de bara där.

Nu så ska jag kolla på tv.

Puss O Kram

Maja sover över!

Hej alla läsare!
Nu är vi hemma efter en dag på stan
Nora köpte en jeans jacka och vilma köpte en bikini överdel från H&M på rean.
Först gick vi till gamla stan och satt där vid vattnet och pratade och åt körsbär. Sen så gick vi till frejas pappas jobb för hon skulle få pengar och då bjöd han oss på glass, snällt. Sen så gick vi vidare till galerian och letade efter en jeanse jacka till Nora. Efter det så gick vi vidare till hötorget och kollade.
Nu sitter vi hemma hos vilma och maja är här med oss, hon ska sova över här så det blir en rolig kväll.
Nu så ska vi se på filmen Fullt Hus.
Puss O Kram

Åker från uppsala nu.

Hej alla läsare.
Nu åker vi från uppsala, resan har gått bra och vi bara längtar tills vi får komma hem till vilmas lägenhet och kolla på tv!
Nora somnade till på tåget i tio minuter, hon har bara sovit en och en halv timme idag.
Planerna för i morgon är väl att gå på stan och träffa mathilda och maja.
Nu så ska vi slappa lite till och senn så är vi framme i stockholm.

Peace and love

tågresa mot stockholm

hejsan! nu sitter vilma och nora på tåget påväg hem mot stockholm. vi tänkte beställa kläder på ww.hm.se eller vilma iallafall vi får se om nora kanske kanske beställer en jeansjacka. men vi bloggar senare under resans gång.
pusspåer


okej , vi var uppe hela natten. soo?


övernaturliga

hej. nora här. jag vet att vilma och jag är övernaturliga som sitter uppe och skirver blgginlägg nu klockan fem liksom. klockan är precis fem nu när jag sitter och skriver här men vi är faktiskt inge trötta, eller vi borde vara det men det är vi liksom inte. vet inte vad det är för fel på oss i dag men en sak vet jag och det är att vi kommer vara trötta i morn. vi ville typ se hur länge vi kunde vara uppe från början och det blev ju ett tag nu som ni ser. ;) nu ska vi spela lite spel och unna oss. pussochkram

NU ÄR DET FRÅGESTUND! DEN AVSLUTAS PÅ FREDAG SÅ FRÅGA PÅ!


nora och vilma kan fortfarande dansa fyra på natten


vilma dansar :)


nora dansar :)

V´ dröm outfit för idag


Videoinlägg halv tre på natten , lyckat !


flumm på en gång.

äntligen blev det inget flumm.

det blir fler inlägg senare.
puss

Till nora




Till dig vilma







Vi har inte somnat!

Än i allafall. Vi håller nog oss vakna till 7 i allafall.
Men gud va alla är tråkiga, ingen vill smsa och ingen är innen på msn eller facebook!
aja puss o kram

En dikt


En ängel kom
En ängel vände om
Det blir aldrig mer detsamma
Det blir aldrig som förut

Minnena ska bära
Minnena finns kvar
Av alla vackra stunder
Av alla fina dar
Alla mjuka kramar
Alla änglalika skratt
Det ska räcka livet ut
Det är min största skatt

Det ska räcka livet ut
Det är min största skatt

En ängel kom
En ängel vände om
Du var allt jag hade
Du var livet själv

En ängel kom
En ängel vände om
Det blir aldrig mer detsamma
Det blir aldrig som förut

Minnena ska bära
Minnena finns kvar
Av alla vackra stunder
Av alla fina dar
Alla mjuka kramar
Alla änglalika skratt
Det ska räcka livet ut
Det är min största skatt

Det ska räcka livet ut
Det är min största skatt

En dyrbar pärla
En strålande stjärna
En ängel kom
Och vände om

Det här måste vara en utav de vakraste dikterna jag hört. Jag hittade den på http://minnetavtherese.blogg.se, så jäkla hemskt hela grejen! Alla sörjer verkligen denna flickas död.
Puss O Kram

videobloggning


vilma-den lilla seriösa

nora- den lilla oseriösa

kyss på baken / nora

Uppe hela natten!

Hej alla läsare, vilma och nora här.
Vi har bestämt oss för att vara upp till kl 7 i morgon bitt. Klarar vi det tror ni?
Vi har i allafall laddat upp med godis och faktiskt grönsaker och frunk!
Här har ni bildbevis.

Mest onytigt men ändå lite nyttigt!
Ni kommer att höra mycket från oss under natten:)
PussOKram

Vilmas drömoutfit för idag


Om vädret vore på min sida idag så skulle det här vara snyggt!

om ni bli medlem på länken så lovar vi ett pris till alla det är bara att kommentera när ni har gjort det!

http://www.gratismode.se/?c=16750

Stan idag

Hejsan alla, vilma och Nora här.
Nu ska vi snart åka in till stan. Ska fika lite och det kaske blir lite shopping vi får se vi får se. Vi ska hämta upp min morbror Hans på tåget.
Det är väll de stora planerna.
Det har nu blivit bestämt att vi ska åka till stockholm i morgon så alla som vill ses hör av sig till mig elle nora (aa).
Lite onödigt men nu så vet ni vad som händer idag.

Puss 0 Kram

TÄVLING PÅ G

hej! Nora och Vilma.
nu är det så att nora och vilma kommer köra igång en tävling på onsdag.
men innan dess måste vi ha minst fem kommenterar på det här inläggert.
annars är det ingen idé.
priset är ett riktigt fint halsband från en affär här uppe i sundsvall.
så kom igen , kommentera på så att vi kan köra igång tävlingen!


skulle lagts ut i går morse


snart kanske det blir sängen för oss, vem vet ?
kram nora o vilma

NU SÄGER NORA GOD NATT!

...ja det gör jag faktiskt...
GOD NATT !

FB

Hej igen, Vilma här!
Nu har jag äntligen skaffat Facebook. Lite seg, jag vet men nu har jag det i alla fall.
Så alla vänner ´lägg till mig nu då.
Det har inte hänt någon speciellt efeter sist jag skrev.
Har bara chattat med Tuva lite och sen letat efter vänner på FB.

Jag (vilma)


Nora
Det här blir nog mitt sista inlägg för idag.
Sov gott alla läsare.

Puss O Kram

stor dator

hej! nora här. just nu sitter vilma vid min lilla pyttedator i hennes säng och jag ligger på golvet i en säng med en stor dator. (a) har precis börjat fatta facebook och det var väl på tiden. resten utav kvällen tänkte vi nog bara tillbinga med dator och kanske lite kortspel och godis. ni får ha en bra kväll och jag lovar att uppdatera mer i kväll vilket jag hoppas att vilma också gör. puss och kram hjärterdam ;)


hittade en gammal bild på mig och vilma (a)

Dator kväll

Hej alla läsare, vilma här!
Nu sitter jag och Nora framför varsin dator och surfar och håller på med facebook.
Filmen (flickvänner från för) var väldigt bra. Bra gjord och så var den rolig. Den rekomenderar jag till alla er som vill de en underhållande film. Det var typ vi och 8 till som såg filmen så det var inte så många. Det gillar jag för då så kan man ju ha fötterna på sätet framför (aa). Gjorde ett video inlägg tidigare som ni får se. Kanske gör ett till, får se får se.
Vi har bestämt oss för att inte se någon film i kväll, för att nora inte ska somna som igår så det blev en datorkväll i stället.

Nu så ska jag kolla lite bloggar tror ja.
Puss0Kram


film


här uppe i sundsvall är det hur dåligt väder som helst så vi avverkar dagen med film.
först såg vi på sex and the city och nu blir det vi hade i alla fall tur med vädret, den första filmen.
klockan sex bär det i väg till stan för ännu en film fast på bio, flickvänner från förr.
hoppas att ni har en bra dag i regnet .

puss/ nora och vilma

hej igen ...

... i går tittade på sex and the city men som jag alltid gör somnade jag när vi hade tittat på lite mindre än hälften. i morse när vi vaknade tittade vi klart och såg sedan att det regnade som fan. inget roligt väder alls. så nu ska vi hoppa in i duschen och sen ska vi titta på vi hade i alla fall tur med vädret , den första filmen. i kväll klockan sex blir det biotajm, tror att vi ska se flickvänner från förr, har hört att den ska vara riktigt rolig och bra. vad har ni för er i dag ?

kram nora

G O D N A T T !

nu blir det i alla fall ingen mer bloggning i dag garanterat. jag och vilma ska titta på sex and the city och mys med lite godis och läsk. vi skriver självklart i morn. pusssssssss / nora och vilma hälsar också

dansen som vi lovade (aa)


bara för att vi tyckte den ägde ;)
Puss&Kram / N&V


dom bjuder vi på (a)


fråga inte vad vi gör (a) för vi vet inte själva ens


med en större rem.

nu har ni lite underhållning medans jag och vilma fortsätter spela in knasiga videos som kommer bli uppladdad sen.

kramochpuss
/n&v

Sommarlov nu då

Hejsan alla! Vilma och Nora här.
Nu är vi uppe på vilmas land igen. Sitter och fixar med, pimp my godis låda. Vi har en låda som vi fixar till och så ska vi lägga godis i den sen. Bilder kommer.
Igår var det skolavslutning. Vi skulle gå på grönan men vi gick på bio i stället. Vi och freja såg Seventeen again. Innan det så klippte nora sig och hon blev skit snygg! Mathilda tyckte att hon liknade Jennifer Aniston.
Vi åkte tåg idag till landet och på tåget tog vi lite bilder på oss själva, bjuder på det


Vilma

Vilma igen

Nora

Nora igen

Nu så ska vi fortsätta att pyssla.
PussOKram

beddtime

glömde skriva vem inlägget var ifrån som alltid men det som hette skolavslutning var i alla fall från mig nora.
Nu drar jag upp till min sköna dubbelsäng och slappar med någon film. ni får ha det bäst så länge.

kram&puss / nora

Längtar till fredag!

Hej alla. Vilma här.

Har inte skrivit på länge, men har bara inte orkat. I skolan har det inte hänt något. Idag såg vi bara på film. Det var i taktlyser stjärnorna. En jätte bra film som alla måste se! Efter skolan drog jag och nora hem till mig. Sen mötte jag upp bonusmamman och åt lunch och såg på när hon klippte sig. Köpte även en hår inpakning (stavning?!). Den sa hon ska vara bra för mitt hår så vi får se. Fick även hem lite prover på en hårvårds serie som typligen inte ska ha några kemikalier alls i sig. Han som kom på det hade tydligen en vän som hade canser och då så ville han skapa en serie som inte hade några kemikalier i sig. Får se ur det blir på mitt hår ;)

På fredag är det skolavslutning. Längtar så men jag längtar ändå inte. Jag längra skit mycket till sommaren och så men inte till hösten då jag inte vet vad jag ska göra då. Vet inte vilken skola jag ska gå på och om jag går kvar på vittra vad ska jag göra då. Känner mig så jäkla utanför där ibland. Mne jag har ju gått på samma jäkla skola i 8 år så nu ska jag byta tycker jag! Vad tycker ni? Gå kvar och dö i höst eller byta till en helt ny skola där jag inte känner en enda jäkel?

Aja här är en bild på den inpackningen som jag fick idag:


Hört talas om den?

Puss Vilma

skolavslutning

om tre dagar är det skolavslutning och det känns bara så härligt. har märkt att jag förresten inte skriver vem inlägget är i från men dem senaste utan namn har varit från mig. just nu skriver jag om singapore ett uppdrag jag fick av min morbror för att i augusti ska jag följa med honom till thailand och singaapore och det ska bli riktigt underbart. men nu måste jag skriva klart och sen blir det ett härligt långt bad.

pusspusspuss

urusel

jag har varit urusel på att blogga men nu börjar jag snart igen. en fråga till bella först , min egna blogg är www.ccuurious.blogg.se . prenumerera gärna på den också allihopa! , nu ska jag titta runt lite på datorn och lova er att jag ska börja blogga ännu mer igen! puss&kram

3

Vilma här
Idag ska jag gå på gröna lund med bella och nora<3
Tror att det kommer att bli kul. Eller hoppas det.

Igår så gick bella och jag och åt på taco bar, sen så köpte vi lite godis och hyrde wild child!
Filmen var ganska bra. Lite konstigt där i början men den var bra. Både bella och jag tyckte att kille soim spelade var ganska snygg.



Men men. Nu måste jag göra mig i ordning och sen så ska vi ju till grönan!


Från vänste: Jag, jag igen, bella och nora.

PussOKram skummbanan


....................

Hej, vilma här.
Är hemma hos bella nu. Vi ska typ bara slappa lite och så. Sover även här i kväll. I morgon ska vi gå på gröna lund. Hehe lite mycket prat om gröna lund vet men ni får stå ut tills de stänger ;P
I morgon ska jag sova hos bästa nora. Vi ska har det kul  kvällen, sover även där på söndag. Min mamma och syrra behövde åka upp till mammas kille för hans pappa ligger på sjukhus och då ville mamma åka dit. Därför sover jag hos komnpisar så mycket i helgen.

Men nu så ska vi nog ta något att äta. enligt min läkare så ska jag äta något varana timme! Jag växer på längden men går inte upp i vikt! Så mitt BMI måste höjas gansla mycket! Så man kan typ säga att jag är undernärd!!

PussOKram


Pannkakor

Vilma här nu.
Dagen har varit sådär. Skit väder gör inte mig på bar humör men men.
Idag hade jag idrott och vi körde spökboll killarna tjejerna det blev 3-1 till killarna! Sista gumpa passet för terminen så det känns ju skönt- På eftermiddagen hade jag matte och har nästan gjort klart procent nu så nästa vecka blir det algebra.
Efter skolan gick jag och bytta ett par byxor och nu är det snart mat. pannkaor blir det.

Imorgon blir det halvdag i skolan, ska till läkaren och efter det så blir det grönan med syrran, mamma och nora.

Puss/ Vilma


Vågade!

Hejsan alla. Vilma här.

Igår var ju och och Nora på grönan och ville bara säga att jag vågade åka tilt! Vet inte hur men på någont sätt var det bara helt underbart!! Åkte även extream och insaine med några vänner till nora och det var nog den allra roligaste gången. Idag på skolan gjorde vi inte specielt. Gjorde lite no men nora och sen på eftermiddagen var det engelska som gällde. Efter skolan drog jag och nora till gröna lund igen :D Åkte extream och noras bygel satt inte riktigt fast så jag typ skrek till henne att vara tyst för jag blev ju skit skraj då! Förlåt för det men jag blev skit rädd nora! Men sen så åkte vi insaine och vi åkte med vuxna så när vi hade kommit upp och åkta ner i den där första backen så snurrade vi. Alvarligt vi snurrade typ hela tiden!! Skit kul men skit läskigt.

NU ska jag sova men bjuder på detta härliga trailer till new moon! Längtar skit mycket till november och premiären!




PussoKram

RSS 2.0