mina planer för dagen

nora här . i går vann ju ellinor robinson, tyckte mycketmycketmycket bättre om jarmo och det var han som skulle vunnit.
i dag så drar jag och vilma till grönan och hon har lovat mig att åka extreme, sagt är sagt som vilma själv har skrivit.
det är någon child-hood dag där idag så drottnigen och massor utav artister kommer dit. det kommer säkert vara fullpackat så vi satsar på att vara där extra tidigt.


vad ska ni göra i dag ?

kram

Island

Hej alla. Vilma här.

Idag har vi jag och nora inte gjort så mycket. Vi gick och badade och det var roligt. Sen så har vi mest njutit utav vädret idag!!

Men vi har gäster här från island så därför har det inte blivit någon bloggning. Men i morgon så drar jag och nora till grönan igen! Ska åka Tilt och Extream då. Har ju lovat nora det så sagt är sagt. Nu blir det nog snart glass och godis sen robinson final!!


Puss <3


inte så vanlig dag ;)

Shue alla älsklingar som läser min och vilmas blogg! Nora här, i dag var jag i skolan och gjorde lite olika saker. efter skolan mötte jag niki och vi åt hallon och jordgubbar i kungsan. sen gick vi till donken och niki bjöd på glass, vi såg massor av lastbilar med folk som tog studenten, lite senare mötte jag mamma för att göra en topphemlig sak! får inte säga vad det är en men när jag får så kommer jag att göra det. kom hem till vilma för ungefär en timme sen och då fixade jag lite med hennes syrra och hennes syrras kompisar och vi lekte också lite med hennes übergulliga lillebror. nu ska jag mysa ner lite i soffan med vilma.

puss puss

Det blev roligt :D

Hallå alla. Vilma här igen.

Nora kom precis innanför dörren. Hon hade varit på en lite hemlig het. Men nu sover hon här hos mig och då blir det ju roligt. Vi ska typ leka med min lillebror och se på talang. Har inte kollat så mycket men har ni någon favorit? Jag fick nyss leka fredsmäklare mellan syrrans kompisar som bråkade lite :) Nora hjälpte till när hon kom så det har tagit ett tag att skriva det här inlägget. Men det blev bra tillslut. Nu ska jag mumsa i mig chips och läsk drink som jag har gjort till alla. Seriöst funderar på att bli bartender. Fett coolt och alla verkar ju gilla mina läsk drinkar så!

Puss Puss

Roligt?

Hejsan alla. Vilma här.

Dagen har varit bra. Skit fint väder och så men förmiddagen var sådär tycker jag. Nu till igår. Jag och Nora åkte den nya och den var inte alls läskig som alla säger. Den var skit rolig!! Skulle åka extream men det orkade vi inte så det får bli på söndag. Nora läste att självaste drottningen skulle komma till grönan så det blir nog mycket folk.

Nu sitter jag bara och väntar på att något roligt ska hända. Tror att jag sak gå och hyra en film :D men ska sätta mig ute i solen först :D syrran har några kompidsar som ska sova över så det blir nog lite livat i kväll.

PussOKram

grönan

hejsan alla. Vilma här.
Efter skolan drar jag och nora till grönan. Ses vi där? Sitter vid skolans datorer nu och arbetar med mitt no projekt. Det handlar om carl von linné typ. Får se om nora lyckas få upp mig i extream! Skriver kanske när jag kommer hem. Om jag hinner.

PussoKram

det går riktigt bra

ja det går riktigt bra med engelskan, hihi. men det här blir sista inlägget för mig i dag ! puss / nora ♥
p.s aa i morn ska ju jag och vilma till grönan och jag ska lura upp henne i tilt, extreme och insane har jag bestämt

Armband!

Vilma här nu!
Idag  var jag hemma hos sötaste nora <3 Vi var bara där en lite stund. Fixade en lite grej till henne och så fick jag se vart hon bodde (a). Nora bor skit fint, måste jag säga.
Men Annars så har det inte hänt någon specielt.
Har gjort armband som ni nog får se i morgon :)
Just det i morgon händer mer. Först så har man svenska och sen så blir det so prov som jag ska träna på efter jag har skrivit det här. Men efter skolan så drar jag och nora en snabbis till grönan. Skit kul och jag ska nog prova att åka extream för första gången. Ja vet lite fter men har inte vågat och förra året hade jag inte längden inne. Men det ska bli kul, ska nog pröva på insaine (stavning ? ).
Skrev aldrig igår. Var ju på pappas jobb. Det är ju alltid roligt. hällsade på min vänn bolibompadraken. Snackade gammla tider och sånt ni vet ;P Men jag fick se på när de redigerade pappas inslag. Det blev skit cool grafik. Det var inte äns klart när jag vara där och vi kom hem till 9 ungifär så det var väldigt avanserat! Och sen så skulle det ha visats idag men det gjorde det aldrig så pappa är nog lite irriterad på det men det kanske kommer i morgon?

Nu så ska jag öva so och kolla in lite bloggar. Men ni får för guds skull inte glömma att prenuminera på oss via bloglovin länk --->>>>> Follow -♥
 
 
Sov gott! / Vilma

engelska

Hej, Nora här igen.
vad jag vet så sitter vilma just nu och gör armband,
ett till mig tror jag (aa)
. . .
jag bloggar om typ en timme trettio minuter.
måste göra en engelskaläxa och sedan lite no,
måste också äta, pappa kommer hem runt halv tio och när han kommer hem ,
så vill han att läxorna ska vara klara -,-
men vilma kanskekanske bloggar,
ni får hoppas 

pusspuss

full fart

har lite brottom , skriver förmodligen i kväll,
puss / nora

SVT i morgon!

Tjaba alla, Vilma här!
Idag har det inte hänt någon specielt. Hade eng prov. Jag och nora gjorde en dans på rasten ochefter skolan gick vi och provade Gul & Blå jeans. Eller jag pröva jeans och hon prova jackor och sen så köpte jag ksss ;) De är nog världens könaste mjukisbyxor! Men aja. I morgon blir det ju ute idrott! Boring men det sak bla bra väder så det gör allt lite bättre. HAr matte sen och då får vi en ny mattelärare. Lit onödig då det bara blir det och sen en lektion till sen så blir det sommarlov men skolan är ju lite konstig så. Jo men efter skolan så ska jag till pappas jobb. Pappa jobbar på svt så där är det alltid skit roligt! Har saknat min vänn bolibompa draken ;)  <3 Bilder kommer nog då. Men det är fett läskigt när man ska gå förbi vakten för de sak alltid veta vem man är och sen så ska de ringa upp till pappa på telefonen och det blir typ skit pinsammt!! Men det ska nog gå bra ändå.

Nu så ska jag hoppa in i dushen.

Puss&Kram Vilma
Follow -♥

Tack Nora!

Hej alla, Vilma här!
Jag ville mest typ tacka Nora för att hon följde med mig upp till landet och gjorde världens bästa helg på länge för mig! Inte viste jag att du kunde vara så rolig och sen så äger vi helt på badminton, ja menar vem har 38 i rekord ? XD
KOmmer verkligen att sakna dig i höst på bajs vittra skolan. Vem ska jag vara med nu? Mendet fixar jag nog ;)

Nää men nu så ska jag kolla lite på tv. Det kommer kanske lite bilder från idag i morgon, Vad tyckte ni om bonde söker fru av Nora och Vilma? Vill ni göra oss superglada? Börja prenuminera på oss via bloglovin gör det genom att trycka på symbolen här nere!

Follow -♥

Sov gott!

Bonde söker fru XD

Nora&Vilma här.
När vi åkte buss så spelade vi in lite bonde söker fru. Det bjuder vi på nu. Enjoy!


Snus anders/ av nora

Bond Tina/ av Vilma
 
Gay Kalle/ av nora
 
Blyga Lina/ av Vilma

Stekar Lisa/ Av Nora

Glada Pär/ Av Vilma

Gay Anders/Thomas Av Nora

Snus Anders när han har fått sin stekar lisa/ Av nora

Bond Tina när hon har fått sin Pär/ Av Vilma

Gay kalle när han har fått sin Bög Thomas/Anders / av Nora

Lina hittade ingen kärlek :( Hoppas att ni orkade titta. Kommentera de som ni tyckte var bäst XD

PussoKram

inga bilder idag

Nora&Vilma här.
Idag har vi varit på ett ställe som heter Dollars Store. Där köpte vi typ massa godis. Vilma köpte också örhängen och hårnålar, nora köpte massa grejer, hårnålar pilotbrillor och ännu mer godis.
Så kvällen ska ägnas åt godis ätande och robinson. Sen om vi orkar blir det väll ansiktsmask.
Nu ska vi kolla runt lite på datorn glöm inte att kolla in noras andra blogg! LÄNK
vi hörs i morn ;)

puss


shopping

 


Hej! Nora&Vilma här!
Dom här små söta trosorna, var en av grejerna som ville ner i påsen.
Där fanns också ansiktsmaskar och hårinpackning så i kväll blir bardrummet hos
vilmas mormor och morfar omvandlat till ett mysigt spa.
Nu ska vi kanske ta något och äta och sedan mysa i soffan med en bra bok.

pusspuss

RSS 2.0